167. I вже тепер далеко зорепад...

Игорь Ярин
  І вже тепер далеко зорепад.
  І дощ навмисно про любов шепоче.
  І погляд той, що лине іздавна.
  І очі. О, які то були очі!
  Знов постає у пам"яті той сад,
  що назавжди покрив страхи дівочі
  цілунку першого. Та вже ніяк - назад.
  А в небі та ж схвильована Луна.
  Все як тоді. Та трохи сивина...
  Але душа мов щось сказати хоче.
  Не до снаги. Але вуста дівочі...
  На щастя, а чи може на біду
  до тої юності як в мареві іду
  крізь морок наступаючої ночі.