В память про найкращого друга

Диана Бондар
- Що то в тебе на спині?
- Ти й сама усе знаєш.
Не чіпай, поламаєш,
мила,
мої великі білі крила.
Сльозами, мила.

Там дуже гарно
я впевнений,
і тепло, і хмари,
і небо там.
Нам.
Не можна.
Я сам.

- Не тягни мене, будь ласка,
додолу.
Дай мені, будь ласка,
волю
Відпусти

- Лети... Відлітай
...