Банальний

Диана Бондар
Каменюкою в сумку положусь
твою,
будеш носИть мене всюди з
собою,
аби не забув.
Я буду корою
на твОєму дереві біля дому.
Ти просто махнув
на мене рукою.

Все марно.
Я стану тобою.
Банально.
Я стану тобою.