***

Олександр Мачула
З ювілеєм, коханий!

Як швидко промайнуло півстоліття,
хоча із них разом аж тридцять років.
Немовби вчора лиш досяг ти повноліття,
а вже до пенсії лишилось кілька кроків.

Та молодий ти тілом і душею
і доброти тобі не позичати.
Тебе вітаємо родиною всією,
а як раділи б твої батько й мати…

Здоров‘я, щастя, мудрості, достатку,
тобі, коханий, хочу побажати.
Ще стільки ж вмісті й знову щоб в „десятку“,
а потім разом можна й перед Богом стати!

29.09.2016