Мамо, вибач

Втрачена
Мамо, можна, я сяду тобі на коліна,
Немов твоя маленька дитина?
Мамо, рідно, пробач мою дурість.
Як я зривала на тобі всю грубість.


Мамо, рідно, я так тебе люблю,
Я завжди зранку до тебе на кухню.
Мамочко, вибач безсоннії ночі.
Так боляче бачить заплакані очі.

Матусю, благаю, пригорни свою доню,
В тебе чарівні, такі теплі долоні.
Мамо, рідно пробач мені біль,
Який я встигла причинити тобі.
 
Мамо, вибач за чорну хустинку,
Яку вдягаєш на свою дитинку.
Мамо, можна, я сяду тобі на коліна,
Немов твоя маленька дитина?