0 Тебе

Вальдемар Керенский
Оказалось ,
что
(я )

Добивался
Тебя   -  ?

К утру
в сумерках
(пока дрых )

Пробежало
что-то
мгновенно

 -  Оказалось  ,
 что - да   -  !

 Страшно - просто
сознаться
себе

    0кончательно

& - откровенно

 The Space is their