м й край

Денис Шевчук 2
Вулиці порожні..Вулиці

де ми підем у далину.

Вибираючи одну дорогу,

там ліхтарі палаючі.

 

Одним не буду!одним ніколи..

зі мною дівчина-то місяць.

Доки мрія є,йдуть і ноги;

зі мною сонце,мій взірець.

 

Мій рідний край,моя фортеця,

де народилася моя душа;

Як навесні родились квіти,

як мати обняла своє дитя.