кохайте, любiть!..

Виктор Сурженко
…у кольорі змін собі сам дивуєшся –
безсилою птахою серце у грудях
без неї, що згадує, грається думкою
у небо до Мрії жадаєш злетіть…

забути не зміг, до пам’яті тулишся
і мариш у згадках, зізнання знов будять,
в бездонному сні, немов поцілунку
втопаєш із нею, все так, як хотів!..

невинно і щиро в коханні існуючім
кружляє у поглядах ваших майбуть…
реальність свідома за всякі комп’ютери,
життя раз дається, назавжди – Любіть!..