Для любимой рок-группы

Алистер Лежнева
Вы изменили жизнь людей.
Творенья ваши вдохновляют
И не дают души хандре
Нас одолеть. Мы открываем
В себе надежду на спасенье,
Ведь падший ангел был спасен
И никогда не поздно зверю
Спастись от самого себя. Поклон
Вам низкий от России. Ждать,
С нетерпением часы считать
И от волненья понимать,
Что, видя вас, мы можем трепетать!!!

You have changed people's lives.
Your creations inspire us
And it protects from melancholy soul.
We open things which play important role.
We open the hope of salvation
Because Fallen Angel was saved. And nation
Believe that Animal, which is became the human,
When we will pay for every action, doom in
Justice. Low bow to you from Russia.
We fly because of you, and do not blush!
Nizhny was waiting for you impatiently,
Our favorite: Matthew, Barry, Neil and Bradley!!!


7 февраля 2016.
Приезд Three Days Grace в Нижний Новгород