Завiтаем туди, де ледь чутно... Тихий вальс

Миклош Форма
Завітаєм туди, де ледь чутно лунають мелодії.
Де, у всіх на очах, обережно тебе обійму.
Де, у всіх на очах, скористаюсь такою нагодою –
Я, нарешті, нарешті, тебе у обійми візьму.

Знаєш, як я хотів, щоб, у всіх на очах, не ховаючись,
Бездоганної талії взяти у руки тепло.
Щоб музики дивились на нас, граючись, усміхаючись.
І щоб кожен позаздрив мені: "Як йому повезло".

А мені вже – щасливо, мені вже до заздрощів байдуже.
Бо на світі існує лиш тіла твого аромат.
І очей твоїх синіх гарячая синяя райдужність...
Ніжність танцю з тобою – насправді найкраще зі свят...