СМЧМ 5403-3030 Посвящается. укр. язык

Пётр Лавренчук
Написано, после тожественной встречи посвящённой 50 летнему юбилею в/ч 303О Национальной гварии Украины ( воинская часть 5403 гКиев  Первый специальный  моторизованный полк милици ВВ МВД СРСР

Рядові,сержанти,прапорщики,офіцери-генерали,
Багато років на сторожі закону,порядку,миру!
Національній гвардії, свій досвід передали-
Від Рогозіна,Поважнюка,Лободи Оліфіра.

Хто захистить: вдів, пенсіонерів-матерів!?
Оборонить дівчат та літніх громадян-
Кличуть на допомогу парульних бійців,
Коли на беззахистного напав бандит чи "хуліган".

Нам не забути команди,"Набат" та " Байкал"
По "воздухофлотському" розвозки рушають,
Чорнобиль покликав, коли ніхто не чекав-
В "гарячих місцях" наших хлопців знають.

Були рядові,а стали офіцери, генерали,-
Памятають жорстокий двобій з ворогами,
Частинку досвіду "ЗОЗО" передали,
Щоб рядові завжди повертались до мами.

Нехай не лишає козацька звитяга!
Не бійтесь,коли треба ставати зі злочинцем до бою
Хлопці з Дніпра,Чернігова,Черкас,Полтави-
Спецназ у запасі,дорого для держави "стоїть".

Честь тим,хто обєднав військові традиції,
Повага та шана тим,хто їх зберігає-
Теплі слова генерала Аллерова та Хатії Деконеїдзе
Нацгвардія і чарівну поліцію від біди прикриває..