Пересихаe горло Губи шерхнуть

Катерина Жебровська
Ф.Шуберт, Рондо ля мажор для скрипки і
струнного квартету, Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», солістка – О.Шелешкова

Пересихає горло… Губи шерхнуть…
Пульсує кров у ритмі серенади…
А що було останнє? Що – найперше?
Чом світ розкрив тобі свої принади?

Сміються струни… Знизу, ще й і зверху…
Вихлюпують у простір вихор легкий
Одна єдина тема звично вперто
Силкується земне з небесним звести…

30.09.2016