Секунди Хвилини Години

Катерина Жебровська
Ф.Мендельсон, Симфонія для струнного оркестру сі мінор №10,
Національний камерний ансамбль «Київські солісти»

Секунди… Хвилини… Години…
І тисячоліття, як мить…
Окремі яскраві картини –
То доля до долі летить…

Час дійсність грайливо лоскоче,
Жартує… Зозуля кує…
Захекане слово пророче
Спізнилось… і вже – застаре…

Дзиґарики темп відбивають…
Розміреність живить єство…
Смички до Небес долітають…
Мелодії множать тепло…

30.09.2016