Не ревную

Буркан Светлана
Я не ревную тебе коханий
до твоіх ще шкільних подружок
давай перегорнем старі фотокартки
де ви красиві такі і юні

бо перше коханя то раня весна
пролісок ніжний несмілий
з під снігу раптово бурхлива ріка
і поцілунок такий неумілий

і хай він у серці твоім
озветься щемом коротким
та я була літом твоім пьянким
де ночі такі солодкі

а я осінь твоя золота
як антонівка стигла налита
хризантема терпка на губах
трішки першим морозом повита

а я тиха твоя зима
що накрила нас покривалом
побіліла твоя голова
і моя вже давно не русява

я з тобою усе житя
і радію люблю і плачу
і не буде уже вороття
до подружок твоіх юначих

давай дістанем альбом із шафи
ти покажещ мені коханий
тих красивих твоіх дівчаток
що з тобою колись гуляли