Травестi

Ицхак Скородинский
Як лошиці породистій - цок
травестітки на сцену підскок,
і хоча їй вже за п'ятдесят
малоліток їй грати і грати, і грати
оп в тайп...


Так, годків ще за п'ять.

...Потім,  Бабкою стане Ягою,
в жах - чаклункою,
в шасть -  Шапокляк,
буде тінню по сцені снувати
оголяючи острах у — зась!

І такою
на сцені дійде...

Фрекен з чвар,
Фрекен в бік!

Фрекен Бок.