на вiстрi...

Виктор Сурженко
…не упіймані мрії летять з несподіваним вітром вслід,
без причин і без наслідків – погляд неба порожній,
витікає в словах на папір, розриваючи болем сліз
недописаний вірш –
снів…
заважають думки розуміти, і бачити світ навколо
невигадливу долі дорогу перехрещують сумніви ті,
де блукали самотніми, були зраджені не випадково
ми в дорозі додому –
самі…