Юлияна Донева - Нека всеки размишлява

Юлияна Великова
     НЕКА ВСЕКИ
    РАЗМИШЛЯВА

Грешни сме, това го знаем.
И Господ, за да ни прости,
нужно е да се покаем,
за всички сторени злини.

И доброто във душата,
трябва ний да съхраним.
Чак тогава с милост свята,
Бог ще ни удостои.

Нека всеки размишлява:
В този луд стремеж към щастие,
сам не се ли той лишава,
от Свято Божие причастие?