Осiння пора

Наталья Пурик
Красуня в рудому багатті,
Розкинувши шлейфи хвостаті,
Ступає по-царськи велично:
Осіння пора феєрична.

Сміється грайливо, іскристо,
Тремтить переливом намисто,
Горить палантин бурштиновий,
Рум'янець палає кленовий.

Спокусливо пестять дощинки.
Якщо ж придивитись, сльозинки
Течуть на багряні ланіти,
Бо вроді вже час відгоріти...