Каришал Асанов

Сак Тан
1943 ши жылы Шамалганга шешесимен ерип келген 3 жасар бала! Онын аты Нурсултан болган. Шешеси ол баланы Калмактан тапкан. Содан шамалганга келип Абишке тиген. Нурсултан Шапырашты емес. Абиш шапырашты. Ал Нурсултан таза Калмак!
(Казак диссиденти Каришал Асановтын китабынан!)
Cенбесениз 2015 жылы Нурсултан Назарбаев тып тыныш турде Ресейге оз уяластарына Калмыкияга кандастарына барып келген! Калмактар оны курметтеп карсы алды! жане онын акеси калмак екенин биледи!в


*Калмыкияга кандастарына барып келген! Калмактар оны курметтеп карсы алды! жане онын акеси калмак екенин биледи!
*Калмыкияга кандастарына барып келген! Калмактар оны курметтеп карсы алды!

*жане онын акеси калмак екенин биледи!