Бонита Аурелия Песенка для грустного времени Перев

Шон Маклех Патрик
Bonita Aurelia

Amhrain feadh bronach

crainn giuise dronnach ar an fana na farraige
mhi airgid
doiteain agus lasracha
agus an ghaoth bholu algai
chanadh
biodh bealach
a theann roimh dheireadh na
beidh tu
ait