мрii-крила...

Виктор Сурженко
…білий світ – твої видіння…
білим снігом навмання,
ти – щаслива, мов дитина,
стало казкою життя!..
ми зустрілись край дороги
і бажання топлять нас,
зорі падають у ноги,
витирає сльози час…
ти дозволила любити,
без усяких чар себе…
мрії-крила, щоб летіти
разом в небо голубе!..