у II очах...

Виктор Сурженко
…здається, ми знаємо, що таке Любов?..
варіантів відповіді знайдеться безліч…
та ось, ти відчуваєш її у собі, цілуєш,
і  вона цілує пристрасно тебе наповнюючи собою…
палаючи у тобі завмирає світ на лінії відтінків вогню,
між пеклом і раєм по надлюдського пізнання … 
бо по за реальністю світу проходить межа…
дивне сприйняття Віри і несприятливі заборони
бути Нею у час кохання, заходити у інші  виміри душі,
вриватись у країну серця, займатися вогнем бажання
і палати із потойбіч принадним Сяйвом, відчиняючи двері Всесвіту,
віддзеркалюючи Щастя що сплющує очі під час кохання…