Мамо

Денис Шевчук 2
Світло Дякую за те що подарувала,
це Життя Мамо і ти не уявляєшь.
Наскільки я ціню його,ти стільки хвилювалась,
і ти одна Мамо,хто не забуваєшь.

Листя падає,а сніг летить чарівно,
і час мине всі наші невзгоди.
Лише Мати остається з нами,вірно?
страх-ніщо,в зрівнянні з силою турботи.

Те що вічно,лише має цінність,
сила у словах,які сказані правдиво.
Мати вчила,вірила,надіялась,
Що син буде хорошою людиною.

Малюнки осені,те листя,це дивовижно,
як грається природа барвами нашій душі.
Ми люди Мамо,так?Значить мріємо про щось важливе,
перша осінь Мамо запам*ятається донині.

Смерть це не кінець,це новий початок!
Матусю,Мамо роскажи,про це яскраве світло.
Побачив те ввід чого серце замирало,
син це буде перший твій світанок... .