Azeri

Гулиева Рена
;mr;m;n yar;s;n  apard; sell;r,
G;ll;r da;;r,sanki dolubdu g;lbim.
Bu garanl;q s;hras;nda yeti;ib g;ll;r,
Onlarada anam bax;b,;z z;hm;ti il;.

Bax;ram s;n;,dolub ;r;yim.
Burax m;ni ,m;nd; gedim.
O ell;r;,yerl;r;,gedim
Anam g;zl;yir,s;nd;nd; ;ox sev;n;
Bu garanl;q s;hras;nda  m;n; i;;q ver;n;
H;yat!s;n; yox,anam;n ;ll;rin;
Saral;b,m;n g;r;lan buda;am
Bir zaman sulanmayam g;cs;z bir s;s;n;m(n;rgiz;m)
O zaman ki,m;ni s;nd;n ay;r;b tufan
Burax m;ni,m;n d; gedim
O ell;r;,yerl;r;,s;n; g;lim
Anam m;nim,yorulub art;q u;aq g;lbim.
S;nsiz ki,m;nas;z ki,n; ya;ay;m art;q?
Burax m;ni ,m;nd; gedim.
O ell;r;,yerl;r;,s;x;l;b ;r;yim.
Butax m;ni m;n d; gedim.
Burda deir art;q evim.