Мокре листя Мокрi трави

Катерина Жебровська
Мокре листя… Мокрі трави…
То – не дощ… Лежить туман…
Заколисані вітрами,
Хмари віддаються снам…

Мокре листя… Мокрі трави…
Мокрі фарби на землі…
Ніжно світ за пеленали
Краплі стиглої води…

Мокре листя… Мокрі трави…
Легкість росяних зітхань…
Вогко… Мріється дощами…
Загадки плете туман…

03.10.2016