Троянди дощ пили цiei ночi

Катерина Жебровська
Троянди дощ пили цієї ночі…
Напоєні листочки, пелюстки
В сльозах солодких, мов дівочі очі,
Блищали обважніло від води…

Ранкове диво в сонячнім промінні…
Веселки-краплі… Гра думок і мрій…
Ще літній дух в прозорому повітрі,
Та ніч – осіння… Спомин дощовий…

06.10.2016