Мовчати

Денис Шевчук 2
Дати розквітнути тому,що згине;
дарувати те,що дає надії.
Одне важливе,напевно це єдине:
мовчати про найкраще що було в житті..

Як перший раз ллється душа,
і серце оживає двічі.
Земна любов як музика,
яка застигла в камні..