Безсонн ноч

Денис Шевчук 2
Безсонні ночі,світло місяця в вікно,
крізь очі тисячі зірок проходять.
І в голові на перекіс сотні думок,
що сьогодні не дають заснути.

Вночі питання знайдуть відповідь,
коли золота середина прийде.
В гучній тиші хтось все підскаже,
коли світатиме і день наступить..