Когось кохала я

Любовь Иващенко-Сизых
                Х   Х  Х



Когось кохала я, та наїдки солодкі
Я готувала лодії, Ма, сотки.
Тобі не бути сотником, я знаю,
Бо ніжність у тобі, яку кохаю,

Яка і досі майорить в обличчі,
Суворості обіцяний не личить...
Нехай мечі й шаблі, і палаші,
Та доньок ніжність - світ у шалаші,

В обіймах любощів