***

Аня Ткачук
Я за творчість всіляку - змістовну, безглузду,
Я за прояв уяви у будь-якій справі,
За раптовість ідей, несидіння на місці,
За гуляння по площі котів у намисті, ;
За комічні сюжети й музичне звучання,
І за віру безмежну в здійсненність бажання,
За кумедні гримаси й широкі усмішки,
І за тих, хто під пончо одягає панчішки.
Я за тих, хто блискавкою по життю несеться,
У випадку, коли все це дійсно від серця