Варто

Аня Ткачук
Ковтнули посмішки,
Побачили гидке в прекрасному,
Бо зачарувались невідомим, домалювали образи.
Важко з мріями
Легше з вірою
Ловимо хвилі не лише теплих людей…
Всім під силу  розтопити лід,
А чи варто?... Варто.