Ляхла риш

Рашид Азизов 2
ЛЯХЛА РИШ

Йиз иман зярби апIури,
Дугъан такабурвал набши?
МучIу йишван кIваин хури,
Ляхла риш, думу риш наши?


Припев:
ИчIиди дар гьа,
дар табиаьт.
Даккунди дар гьа
дар мюгьюббат.
Ярхла манзил тахсиркар дар.
Саягънакан кайвуз хабар!

Гафар апIруган узухъди,
Мюгьлетвалиъ вахт адарди,
Бизарвалиъ кIул идривди,
Гьарган узухъди шуйи.

Хулан улдаригъян узуз лигрур,
Уччву маш узхьан гьитIибкIрур,
БицIи Шурайиз ат апIрур,
Ляхла риш, думу риш наши?