Снiгурi моя зима

Мокренко Хром Олег
Ця зима про мене ...
Ця зима і сніг буде  говорити про мене
Бити боляче по обличчю, як пісок
За кожним вікном буде мого льоду шматок

Цей лід про мене ...
Цей лід нагадає зрадникам про мене
Називаючи  мене міцно по імені
Так, що птахи розлетяться в сни мені

Ці птахи про мене...
Ці птахи будуть кликати на калину мене
І з снігурами  я червоним розіллюсь на сніг
Тоді червоний дощ злітатиме зі стріх