My broom to let

Бушменка
Will set for rent my wicked broom.
Don't need it anymore.
A pair of wings up back just grew
Can fly above the floor :))

 But may be. May be on one day,
Lets be a bit prudent ,
Will need a broom to sweep or so,
Par don. No broom to rent.