Украiно, моя нене, що з тобою стало?

Перевесло
Україно! Моя нене!
Що з тобою стало?
Із великої держави,
Злидаркою стала!

Нікчемне влади керування,
Та роки нашого  мовчання,    
Корупцію в країні розплодили
І нашу гідність  роздавили.

Їм МВФ ще й  гроші виділяли,
Щоб вони гаманці свої набивали.
Між собою гарненько ділили,
Та в офшори свої ложили!

А хто борги ці,  буде повертати?
Хто Україну буде піднімати?
Невже ці горе - депутати?
Та ні! Вони втечуть всі за кордон,
Америка - їх еталон!

У них, одна мета:
Земельку б  ще продати!
Та більше грошей приховати,
Щоб за кордоном царювати!
А ми повинні бач - мовчати!
Щоб не потрапити за  грати!

7.10.2016р.