Якби ж ти читала думки

Прокопенко Юрий
Якби ж ти читала думки,
Що йдуть безперервно до тебе,
Що палко вимолюють небо
Про скреслі любові струмки.
Якби ж ти відчула зорю,
Що вже народилася в мріях
І так доброзичливо гріє,
Лікуючи пристрасть мою.
Якби ж ти побачила щем,
Що губить душі первоцвіти,
Які дуже хочуть радіти
Від щастя, під щирим дощем.
Якби ж ти тихенько знайшла
У серці моїм павутинку
Кохання, що йде без упину
До тебе, складаючи шлях.

Якби ж ти читала думки…

22:06, 07.10.2016 рік.

Зображення: http://www.cosmo.com.ua