не сняться з тобою сни

Оливер Ли
я не прав постіль,на якій спала ти.
вона, здається, досі тепла.
мені вже довго не сняться з тобою сни.
напевно, цього й треба.

пам’ятаєш, як на моєму ліжку,
ми проводили цілі дні,
мріяли завести якусь кішку,
розмалювати ті шпалери нудні.

де зараз це все?
поясни.
все ж таки краще,
що мені вже не сняться з тобою
сни.