Бацькам

Вечная Ная
Любіце, мае дарагія,
Адзін аднаго безупынку,
І хай хвіліны ліхія,
абойдуць вас без затрымкі.

Шануйце, мае залатыя,
Свае непаўторныя годы.
И будзьце заўжды маладыя,
Не ведаўшы нават нудоты.

Цаніце жыццё, што даецца,
Адвечна правесці вам побач.
Хай сэрца ад шчасця смяецца,
Адчуўшы прыемную слодыч.