Там де калина...

Марина Белобров
Неймовірно красиві слова,
Знову чую я з твоїх вуст,
Під калиною стою молода
Я в обіймах твоїх рук,
Зачарована поглядом знов,
Я лечу, як та пташка кудись
Збережімо свою ми любов,
Що під зорями ми знайшли...

ПРИСПІВ:

Пестить листями калина
Обіймає як дитя,
Кущик цей, як та святиня
Повінчає нас вона,
Грони ті, як каплі крові,
Що тече в душі моїй,
Вся краса, вона вся зовні
Віддаюсь я в руки твої...

Поділись своїм секретом
Розкажи, що на душі лежить,
Хай любов співає нам сонетом,
Час зупиниться і не біжить,
Хай пташки, як Божі свідки,
Що любов наша жива
Я сьогодні з тобою щаслива
Я від нині на завжди твоя...