як же так?..

Виктор Сурженко
…тиша видалась мені
ніжним паводком ілюзій.
відчуття в судомі снів
дійсність держать у напрузі.
кожен крок з пітьми думок
мовчазний і невагомий
вивільняє душу знов,
світом лине пісня долі!..
з невигадливих мовчань
ти – моя, як хочеш?..
не зупиниш листопад,
хоч заплющиш очі…