Дощ правди

Летисия Ра
Сім днів лише,а наче сім років
Благословляє дощ з холодним ротом.
Життя — циркуляція,
Зациклене правдою
Де хлопчик дивився в небо,
Старик зіркою падав...
Сім днів лише для сотворення світу
Сім років і більше нам на втіху!
Всі скарби жовтневі
В ноги упали
Я дивилася в очі тобі,
Я тебе відчувала...