Хл1б усьому голова

Лидия Елена
Хліб усьому голова,
Знають  всі такі слова.
Він ціну високу має,
Люд в трудах його збирає

Золоте зерно пшениці
Сіють ранньої весни,
А буває й в восени
Щоби гарні були колоски

Бог дощем поллє нам поле,
Тепле сонечко пошле
Буде хліб тоді у домі
Запах неба принесе

Дорожіть ви хлібом люди
Бог дає його щодня.
Дякуйте завжди і всюди
За чудовий хліб життя!