Душа - це наш Рай...

Белякова Светлана Николаевна
Дитинство моє було щасливим,
дай Боже кожному,
а Життя важким,
не приведи Боже нікому.
Та по-життю буває неприємно,
коли дивляться на тебе зверхньо,
наче ти є і  водночас тебе нема.
Лише Душа має крила та відчуває серця силу.
Лише вона приспала надію, віру та любов,
і віддає по-краплині знову і знов.
Душа - це наш Рай,
нікого зайвого до неї не впускай.