Наш вечер

Светлана Маярчак Крыжановская
НАШ ВЕЧІР

Впадає день у темінь ночі,
Розсипались перлини рясно -
Зірки - ясні вечірні очі
І поряд ти - усе прекрасно!

Мов привиди, у сутінках дерева,
Розкинули свої гілля, - гляди!
Сьогодні вечір для тебе і для мене,
Про нього спогад світлий бережи.

11.10.2016.

Крижановська Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 693825
Рубрика: Вірші, Лірика кохання
дата надходження: 11.10.2016 20:31:13
© дата внесення змiн: 11.10.2016 20:36:04
автор: Світлана Крижановська