шукаю

Лиза Верская
спалахнуло уривчасте небо
блискавка поміж хмарами
а я так хочу до тебе...
хвилини лякають марами

сумлінно кожну годину
катують хиткими мріями
а я так млію коханий...
шукаю тебе між сузір'ями