Безодня

Елена Радькова
1.Відчиняєш  даремно вікна…
Поцілунок - це все неволя…
Та покличу холодний вітер,
Щоб забрав назавжди з собою…

Не дивись, бо немає сили
Кілька кроків  зробить в останнє
Та від ласки повільно гину,
Світло наче в кривих дзеркалах…

Приспів:

Безодня - твоя любов!...
Та згуба – гаряча ніжність!
Безодня! … Та все одно
Так хочу туди летіти
Де світло… Де світло…

2. Щохвилини  бажав відчути
Смак та запах моєї спраги…
І щоночі терпіти муки,
Бо не хочеш мене віддати.

Зачини своє серце швидше,
Я не стану його сльозою.
Так не хочу торкатись тиші,
Бо цей дотик німа загроза.