Волосы с запахом жасмина

Светлана Маярчак Крыжановская
ВОЛОССЯ З ЗАПАХОМ ЖАСМИНУ

Один знайомий поет запитав мене, чи можу я написати вірша від імені чоловіка. Задумалась... Спробувала!

Волосся з запахом жасмину -
Я цілував твої вуста.
Стихало серце на хвилину -
В моїх руках така краса!

А ти дивилася лукаво
І своїм поглядом дражнила.
За хмари сонечко зникало -
Любов дарила обом крила.

Вдивлявся в очі я блакитні
(Стерлась із пам'яті негода)
Ох, почуття ці ненаситні -
Перемогла тоді природа!

А світлий спогад про цілунок
Щоночі спати не дає -
Твій ніжний лагідний дарунок.
Розбила серце ти моє!

10.10.2016.

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 694013
Рубрика: Вірші, Iнтимна лірика
дата надходження: 12.10.2016 20:01:40
© дата внесення змiн: 12.10.2016 20:01:40
автор: Світлана Крижановська