Нарештi вже прийшла весна...

Анатолий Анненко
Нарешті вже прийшла весна -
                тепло принЕсла.
Надія добра (не одна)
                в душі воскресла.
Хай сніг ще зовсім не зійшов
                на верховині -
яскраві квіти сяють знов
                у нас в долині.
Птахів дзвінкий, веселий грай -
                мов голос Неба:
"Живи, людино, не вмирай,
             до серця радість пригортай!"
І я в думках,  мій  рідний край,
                лечу до тебе.