Тобi я вдячний, доленько моя

Владимир Олийнык
               

                Спасибі,доленько моя,
                Вклоняюсь всій своїй родині
                За те,що народився я
                За те,що я живу тут нині.

                Я вдячний,доленько моя,
                Що полюбив країну-неньку,
                Що чую пісню солов’я,
                Що посадив в саду вишеньку.

                Спасибі,доленько моя,
                Що бачу,чую і співаю
                Що тут уся моя сім’я
                Тебе люблю,мій рідний краю.               
   
                17.03.2016р.