На рассвете

Светлана Маярчак Крыжановская
НА СВІТАНКУ

Розбуди мене, будь ласка, на світанку,
Ніжним поцілунком розбуди.
Хороше в обіймах твоїх зранку -
Вихідний і на роботу нам не йти.

Сонячні промінчики ласкаво
(Хто ж їх розбудив? Напевно день!)
Вбігли у кімнату - ще й немало,
Птахи за вікном співа пісень.

Поп'ємо ми кави у альтанці,
Разом проведемо час.
Хороше весною рано-вранці,
Музика її звучить для нас.

2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.

ID: 694538
Рубрика: Вірші, Лірика кохання
дата надходження: 15.10.2016 17:38:48
© дата внесення змiн: 15.10.2016 17:38:48
автор: Світлана Крижановська